maandag 3 augustus 2009

Terug van weggeweest....

Vanuit een heerlijk Frankrijk , we hebben genoten , het weer was zalig , niet te warm zodat er ook nog wat uitstapjes ondernomen kon worden .Maar ook houden we ervan om naar het strand te gaan , schelpjes zoeken en krabbetjes tussen de rotsen als het water weggetrokken was , zelfs zeesterren hebben we gezien. Deze vakantie ging veels te snel voorbij , we wilde geen van ons vieren al naar huis , toch een teken dat we het naar ons zin gehad hebben !
De brocante markten waren erg dun bezaaid , heel erg jammer ,we hebben er maar 1 bezocht er zou nog een andere zijn , maar toen waren we al naar huis . Maar ik vond nog wel een emaille waterkan voor.........5 euro , daar was ik superrrrr blij mee natuurlijk , hier in Nederland wordt er veel meer voor gevraagd ! Er is een klein stukje emaille af , maar dat vind ik niet zo erg het is toch een gebruiksvoorwerp geweest.


Hij staat te pronken bij m'n andere kannen die ik van overal en nergens vandaan heb .


Ik heb nog wel wat gedaan in de vakantie , maar kreeg het niet af hoor , de dagen vlogen om , niet dat we laat uit bed waren hoor , houden niet van uitslapen zonde van de dag , maar we hadden veels teveel te doen !!Ik heb er wel wat spulletjes bijgekocht , gewoon in souvenir winkels , maar vindt het er prachtig bij passen , als het andere ook af is , maak ik er een ander tafereeltje van met schelpen die we gevonden hebben , maar die staan nog ff te weken in het gloor .
En nog iets leuks , ik mag alweer een workshop geven , deze keer bij ScrapArt , werd gevraagd door Hil of ik dat mss in de winkel wilde doen , nou ik voel me zeer vereerd natuurlijk en het lijkt me super leuk om te doen ! Ik ga eerdaags naar de winkel om spullen uit zoeken waar ik de ws mee ga geven , nou dat is helemaal gaaf toch !! Je kunt je eral voor opgeven het is 26 september .
Ja en dan nu die was wegwerken , het minst leuke van na een vakantie , maar we hebben nog vakantie dus we genieten er nog maar van ! Eerdaags ga ik blogland ff doorspitten.
Iedereen nog fijne dagen gewenst , groetjes Jeanet


11 opmerkingen:

Janny zei

wooow zo te lezen hebben jullie je wel vermaakt! en leuke spulletjes heb je gekocht..ook bij het strandhuisje..ik moet er nog mee beginnen
gaaaf dat je ook een workshop mag geven bij Scrapart...jammer dat het niet dichterbij is...dan kwam ik zeker!

Annette zei

hoi
Heel fijn dat jullie het zo gezellig hadden en ja dan gaat de tijd nog sneller maar ook thuis zijn er weer de leuke dingen zoals een workshop gaan geven:)

groetjes Annette

Hilda zei

Yes, jullie zijn weer thuis hihihih.
Oooooo wta mooie foto's Jeanet, heerlijk daar aan het strand.
Fijn om te lezen dat jullie het na jullie zin hebben gehad.
Oooooooooooooooo kijk een ws gegeven dat is leuk nieuws, heel veel plezier ermee!
En vilt creatie is zooooooooooooo gaaf!Super!

Groetjes Hilda

Josee zei

Dat klinkt als een geweldige vakantie Jeanet, maar helaas aan alles komt een eind, gelukkig heb je wel weer iets heel leuks in het vooruitzicht, dat verzacht het leed een beetje ;)

Laura zei

Welkom terug Jeanet. Fijn dat je zo'n leuke vakantie hebt gehad, leuke spulletjes gekocht en je strandhuisje super hoor. Geniet nog lekker van je vakantie. Groetjes, Laura

Ellen zei

Heee your back !! Heerlijke vakantie foto's en prachtige huisje van vilt.
Super meis nog een WS helemaal een leuke thuiskomst voor je. Geniet nog maar even van jullie vakantie het weer is veelbelovend in ieder geval deze week.

Nicky zei

welkom thuis! zo te lezen is het een erg leuke vakantie geweest! wat ben je leuk bezig geweest! en die emaile kan vind ik super, ik spaar ook oud emaile. jammer dat er maar 1 markt was!

Fryne zei

I went through your blog and I must admit your works are AMAZING, STUNNING, so BEAUTIFUL I can't stop watching!!!!
Love them all...

Jeanet zei

Dank jullie wel allemaal !

aukjev zei

zo te zien heb je een heerlijke vakantie gehad. Ben benieuwd naar je nieuwe creaties. En wat Scrap_Art betreft... ik heb me al aangemeld en kijk er al naar uit. groetjes Aukje

lea zei

waar kunnen wij de waterkannen kopen aub e-mail de kepperlea@gmail .com