zondag 6 december 2009

BEETJE KERST !

Even waarschuwen dit wordt een lange post !!Wanneer de maand December aanbreekt , begint het bij mij al te kriebelen, de kerst is in aantocht , heerlijk vind ik dat je huis omtoveren met sfeervolle hoekjes met nieuw gekochte spullen , of oude spulletjes een nieuw plekje geven.Deze deur komt uit een oude kast die nu als garderobekast wordt gebrukt in de gang , ik heb het deurtje met muurverf geverft en de randjes opgeschuurd voor een "verweerd" effect. Dit is het resultaat geworden ben er zelf erg blij mee , staat 's avonds zo gezellig wanneer de kaarsjes branden.

Het smallen dunne glazen schaaltje heb ik bij de kringloop vandaan voor 1 euro, mijn oma had deze ook , ze legde daar haar heerlijke zelf gebakken cake op , ze hadden er nog meer de andere zit onder de glazen vaasjes ook bij de kringloop vandaan, 3 voor 0,60 cent , nou ik was weer blij natuurlijk !Over het glazen schaaltje hoort nog een stolpje maar die liet ik uit mijn handen vallen , nou ja scherven brengen geluk zeggen ze , maar ik baalde behoorlijk !

Ben zelf niet zo van de gele bloemen , maar mijn hussie zit bij de vrijwilligers politie en heeft zijn opleiding van 3 jaar behaald met een diploma ( ben super trots op hem , naast zijn "gewone"baan )en deze bos bloemen , ik heb er wat kleine bosjes van gemaakt , kwamen de flesjes meteen mooi van pas !



In de oude soepterrine heb ik een witte Amarylis gedaan , hopelijk komt ie nog uit voor de kerst , vind het zo'n prachtige bloem.




Aan het oude rek heb ik natuurlijk weer wat engeltjes opgehangen en neergezet.





Bij het raam staan 2 witte houten windlichten ,'s avonds brand het zo gezellig.


Erboven een heel eenvoudig rieten hart.









Het andere flesje van de krinloop met een weckpotje erbij met daarin wat oude taartvormpjes , ook van de kringloop , beide voor 0,60 cent, wat kun je er toch mooie spullen vandaan halen voor weinig geld.



*************
Het nieuwe SBM is weer uit dus hier mijn bijdrage uit het vorige nr.












Ik had een vogelhuisje wall hanger gemaakt , hiermee heb ik tevens een ws gedaan bij P&P , ze waren erg enthousiast , maar kregen het niet af , het was een nogal groot project !



















































Er zaten zelfs vilten vogeltjes bij , die ze ook moesten maken.












HOME IS WHERE THE HEART IS





Het dakje van het vogelhuisje kan eraf , erin zit een boekje met foto's van wat sfeerhoekjes , de meeste hebben dit niet afgekregen , ze konden er natuurlijk ook allerlei andere foto's in doen.




































































******************

Zijn jullie het al zat *lol* , dan tot slot nog 2 doosjes gemaakt met daarin weer verschillende hangers.




















































































Ik wens jullie een hele gezellige week , ik bevind me nog wel ff tussen de kerstspullen in denk !!

Groetjes Jeanet





















37 opmerkingen:

scrappingtwins zei

Hoi Jeanet,
wat heb je het al gezellig gemaakt, en wat een super gave dingetjes van de kringloop.
Ja de kersttijd vinden wij ook altijd wel een leuke tijd.
Je items in de nieuwe SBM zijn zoals altijd van jou, superrrr.

groetjes marjan en ella

Astrid Maclean zei

Hi Jeanet
I regularly visit your blog and just wanted to let you know that I LOVE all your stuff and always feel inspired after visiting!!! I adore your vintage style and love your creative approach to so many different projects. THANK YOU.
Greetings from Scotland

Scrap@Home by Miranda Bouhof zei

wauw !!!!wat is dit weer gaaf allemaal!!!!!!!!!!!

Ellen zei

Hallo Jeanet,

Heel gezellig en vooral sfeervol!!! Bij mij begint het begin November al te kriebelen en komt er dan toch al het e.e.a. van zolder af;-, deze tijd kan voor mij niet lang genoeg duren. Je hebt trouwens weer prachtige projecten/kaarten gemaakt, ik kan er van genieten hoor als ik op je Blog aan het kijken ben.

Groetjes en een fijne zondag verder,
Ellenxxx

Yvonne zei

Wat een genot weer om al dat moois te bekijken Jeanet! Heerlijk om bij de 2e handswinkels te snuffelen, heb net zelf een paar houten schaatsjes gekocht. Daarmee heb ik op een groot houten dienblad een soort van stilleven gemaakt (met kinderwandjes, een oud leesboekje en cacao en kandijsuiker erbij), echt winter!
Groetjes, Yvonne

Kitty Dieleman. zei

Prachtig die sfeerhoekjes jij heb het echt in je vingers zowel kaarten als dit.
Heel mooi en gezellig ik begin ook weeral zin te krijgen,heb gister nog wat mooi kristal uit de oude doos gekocht spaar Engelse suiker strooiers en karafjes.

Er staat iets op mijn blog voor jou.

Groetjes Kitty

Ellen zei

Super allemaal Jeanet, heerlijk is dat toch om je huis helemaal in kerstsfeer om te toveren. Heel veel plezier met nog meer kerstfreubels maken.

Groetjes, Ellen

Anoniem zei

Hoi Jeanet, wat ziet het er bij jullie heel gezellig uit,met al die gave dingetjes. Jij hebt ook een talent gave, echt super mooi wat je maakt.

Groetjes Jannie.

Monie zei

Oja hoor , het was weer een feestje om je blog te bekijken Jeanet! Wat een mooi kerstsfeertje heb je gecreerd, prachtig! Je projectjes zijn zoals altijd ...schitterend!

Marian zei

hoi...Wat heb je weer een mooie dingetjes op je blog gezet..Prachtig gewoon..Wat is dat wintersfeertje toch heerlijk,he?

groetjes,marian

Riet zei

Ohhh wowwww Jeanet,wat is dat een droom paleis bij jou.
Ik vind al die spullentjes het einde,ben er altyd weg van geweest.
Maar kan daar niet aankomen door me ziekte,maar ohhhh als ik gezond was,zou ik ook al die kringloop winkels aflopen.
Het lijk me een lust omdat tedoen.
En wat heb je toch weer schitterende dingen gemaakt zeg, Het is echt om van tekwijlen,zo mooi allemaal.

Geniet er maar heerlijk van meis.
Liefs Riet.

Ingrid zei

Ooohhhh.... Jeanet, wat ziet het er bij jullie alweer gezellig uit. Ja, hier zijn we ook volop bezig hoor, heerlijk die kerstsfeer...
Proficiat voor je hussie met zijn diploma, knap hoor om dat er toch ook bij te doen.

Lieve groetjes, Ingrid

Made by Janet zei

Jeetje..het is idd een hele lange post maar het verveeld helemaal niet!!! Elke foto heeft weer een wauw gehalte!! Oooh zooo gezellig!!
Ik ben ook al een beetje bezig en heb al wat kransen beplakt met diverse spulletjes..de rest staat ook allemaal in de startblokken!! Heerlijk!!!

Je vogelhuisje is helemaal super geworden en idd een heel groot project..maar het werken waard geweest!!

En die kringloop winkels mag ik ook graag even afsnuffelen...

Ik wens je een hele gezellige kerst tijd!!

Groejtes Janet

Hilda zei

Sodemieter wat ben jij al lekker bezig geweest. De deur ziet er heeeeeeeel mooi uit. En wat heb jij al gave hoekjes gecreërd, wauwwwwwwww. OOooo wat benjij daar toch goed in.

Je creaties zijn super super gaaf, het vogelhuisje ..... om tekwijlen.

Liefs hilda

Linda zei

Hoi Jeanet,
Wat ziet het er allemaal gezellig uit bij jou zeg! Die deur is echt te gek zo! Heb je al eens op mijn andere blog gekeken? dat van mammielotje? of op mijn site? sta binnenkort ook op de kerstmarkt bij ons in het dorp, het is zo leuk om te doen! Ben ook altijd in de weer met decoraties voor in ons huis en vooral in deze tijd.
Jou doosjes met die hangertjes zijn echt te gek zeg! maak je die van luciferdoosjes?
Groetjes, Linda.

Inge zei

Superrrrrrrrrrrr gezellig Jeanet, wat mooi weer allemaal had gelukkig mijn slab met gootje om

knufffffff Inge

Janny zei

wooooooow Jeanet je hebt je huis weer supermooi en gezellig gemaakt!...ik heb ook nog zo'n oude soepterinne en je brengt me op een idee en ook mijn moeder heeft van die glazen cakeschaaltjes nog....mmm eens even vragen of ze er nog iets mee doet...mooi zijn die! ook je creaties zijn weer op te smullen!!

Scrap Hills zei

Hoi Jeanet,

Wat een lange post :o)
zo gezellig omdat allemaal te lezen. Wat ben je toch een bezige bij.
Ik vind het erg gezellig bij je en wat een leuke dingen haal je allemaal bij de kringloop weg.
zo'n schaaltje van oma moet ik ook nog even op de kop tikken die vind ik ook erg mooi.
Je bijdrage van de SBM had ik al gezien maar vind hem echt fantastisch.
Nog even en dan zit je weer bij ons een workshoppie te geven. Deze keer ben ik er niet bij, want ik ben naar de kerstmarkt in Dusseldorf. Samen met mijn vriendin heb er erg veel zin in.

Liefs Hil

Annemiek zei

Oh, dat ziet er supergezellig uit zeg, echt prachtig!

Wilma zei

Wat ziet het er super gezellig uit bij jou! Die deur is echt een geweldig idee! Ik wilde wel dat ik genoeg ruimte had......En dan al die spulletjes van de kringloop!!! Echt geweldig! Bij je items uit de SBM heb ik al zitten kwijlen en je doosjes blijf ik zooooo mooi vinden!!!

Jeannette zei

Hoi Jeanet,
ohhh geweldig zeg, dat ziet er weer allemaal heel erg mooi uit! En geen excuses voor zo'n lange post hoor...het kan me niet lang genoeg zijn! ;)
Groetjes, Jeannette

Willy zei

Het ziet er allemaal supergezellig uit Jeanet...en hoe kom je er op...een oude deur...geweldig ;)
En ja...dat vogelhuisje...daar blijf ik bij kwijlen hé!
Groetjesss, Willy

Corien zei

Hoi jeanet, ga jij de beschrijving van het vogelhuisje nog op je andere blog plaatsen?
Wil em heeel grag gaan maken
Groetjes

diana68 zei

Jeeee Jeanet...dat is leuk binnen kijken zeg !! ik ben daar dol op ennuh ik zag dat je ook bij de overvecht bent geweest, die heb ik nl. ook ;o) je huis ziet er super leuk ui met al die sfeer hoekjes en je items in het SBM zijn ook om te smullen.....

diana x

Jeanet zei

Heel erg bedankt voor jullie lieve reacties !

Maria zei

Oh wat heb ik zitten genieten Jeanet! Wat mooi en sfeervol heb je het gemaakt, wow! Leuk dat je allemaal leuke spulletjes hebt kunnen kopen en voor weinig geld is nog leuker! Een fijne tijd!

Je hebt ook weer prachtige creaties gemaakt!!

Corien zei

Hoi Jeanet, ik doe het npg ff via je blog, kan je e-mail niet vinden. dat is het juist, het zou bij P&P op de website komen, maar er staat nog steed niks, jammer, had me er zo op verheugd
Groetjes

Sinikka zei

Ik vindt dat je een paar heel gezellige hoekjes hebt gemaakt. De vintage stijl vindt ik super mooi. Bedankt dat je weer zulke mooie creaties laat zien.
Groetjes Sinikka

Josee zei

Wowwwwwww, wat mooi allemaal!!!!!

ScrapEnjoy zei

Ik heb met bewondering zitten kijken naar je spullies.....wow stuk voor stuk prachtig, je boekje over je favo spullen is helemaal geweldig, super gedaan allemaal, veel plezier ermee.

groetjes Lilian

Klaske v.d Bij zei

Hoi Jeanet
Het ziet er allemaal gezellig uit bij jou...prachtig mooi

Liefs klaske

Bernadet zei

wowwwwww wat geweldig gaaf weer allemaal Jeanet!!!!
Wat zal her er bij jullie gezellig uitzien met allemaal die gave hoekjes waar altijd weer wat te bewonderen is

Scrappycat zei

OO, wat gezellig ziet het er daar bij jou uit. Niet te geloven dat zoveel moois uit de kringloopwinkel komt hé. En wat een superschattige huisjes en doosjes....

Anoniem zei

moet controleren:)

Elly zei

IK vind alles weer super gaaf geworden!!!!!
groetjes, Elly

Paulien van den Bosch zei

Oh Jeanet..... Wat maak je toch altijd een gave en super mooie dingen. Wow, wow wow!!!!!!!

En je oog voor detail is gewoonweg Briljant!!!!!!!!
Super zoals die schaaltjes en kleine vaasjes. Ech super gezellig!!!!!!

patricia zei

hallo je maak erg mooie kaarten, alleen het papier wat je gebruikt kan ik niet vinden kan je mijn vertellen waar het te koop is.

dank je wel patricia