donderdag 5 augustus 2010

GENOTEN !!!

Onze 2 weken vakantie aan het Gardameer in Italie zijn omgevlogen....maar wat hebben we genoten van de prachtige stadjes en het heerlijke weer .Helaas zag ik er geen brocante winkeltjes of markten ...maar toch vond ik deze stolp en engeltjes in een gewone winkel.
Ze hebben iets aandoenlijks ...kheb er al heel wat in huis staan .

Deze had ik al ...


Zo schattig vinden jullie niet ?Dit stelletje vond ik vandaag op een rommelmarkt voor 1,50 euro....waar roosjes instaan die mijn jongste dochter van haar laatste vakantiegeld gekocht had...omdat we zo'n heerlijke vakantie hebben gehad mam .
Ik heb de laatste tijd helemaal niets gefreubeld, geen zin , geen inspiratie.... maar tis wel weer leuk al jullie blogjes te lezen , waarschijnlijk komt er dan ook weer wat inspiratie bovendrijven .
Een gezellige avond allemaal
xxx Jeanet

18 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Wat een knus en gezellig hoekje zo! Engeltjes blijven altijd lief hè! Fijn dat je weer terug bent!
En hier ook weinig gefreubel, ben wel met een pakketje van Atelier Sterre bezig, hoop die van het weekend af te maken. Ach ik denk dat bij de meesten het allemaal een beetje minder wordt in de zomer.
Je stond trouwens weer met supergave dingen in het SBM!
Lieve groetjes Elly

Gepke zei

Hi Jeanet, gezellig dat je er weer bent. Heerlijk is het aan het Gardameer hé? Wij zijn er ook geweest, tussen Garda en Bardolino. Ik wil zo weer terug! Lieve groetjes, Gepke

Linda zei

Hoi Jeanet, Leuk dat je er weer bent en fijn dat je zo'n heerlijke vakantie hebt gehad!Je engeltjes zien er snoezig uit! Ik vond je kaartjes in de laatste CO erg mooi.
En ja, in deze tijd is het in blog land gewoon rustig! Iedereeen heeft zoveel andere dingen en lekker vakantie en dan staat het gefreubel toch op een laag pitje! Komt wel weer. Groetjes, Linda.

Ingrid zei

Leuke spulletjes heb je weer gescoord Jeanet, en wat blijven die engeltjes toch lief he.
Ook hier wordt momenteel niet geknutseld, te druk, geen inspiratie en hard aan vakantie toe. We hebben er allemaal heeeel veel zin in.
Lieve groetjes, Ingrid

Yvonne zei

Fijn om te lezen dat jullie het lekker hebben gehad! Gezellig dat je er weer bent. Je spulletjes zijn erg leuk, altijd iets liefs die engeltjes. Hier wordt wel volop gefreubeld. Mijn vakantie is pas over 3 weken. Groetjes, Yvonne

Fia zei

Wat een gezellig en sfeervol hoekje ik hou ook van engeltjes en samen met je mooie stolp is het een prachtig tafereeltje !!

Groetjes Fia

Corrie zei

Hey Jeanet
Gezellig dat je er weer bent, fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad, wat een leuke spulletjes heb je gevonden zeg, knusjes hoor die engeltjes, het heeft altijd iets vertederends vind ik.
Groetjes Corrie

Scrap Hills zei

hé daar is jeanet weer, wat gezellig dat je er weer bent, ik heb je gemist
en wat heerlijk dat je zo genoten hebt en de meiden ook
wat lief dat ze dat voor je gekocht hebt :o)

geniet maar weer lekker van je huis
en van ons :o)

liefs Hillie

Creagea zei

Dat ziet er heel gezellig uit..prachtig
liefs Gea

Bernadet zei

gezellig dat je er weer betn Jeanet!!
Leuke spulletjes heb je weer gescoord, zal vast super staan in je huisje
Hoop dat je freubelinspiratie weer snel terug is

Nicky zei

wat leuk dat jullie zo genoten hebben, maar ook heel fijn dat je weer terug bent, begon een beetje inspiratie te missen :))

sweetgil zei

Schattig hoor, ik denk dat je hele huis één en al romantiek is ;)
Groetjes
Mireille

Hilda zei

Ooooooooooooooooooo ik ben zo blij voor julie dat jullie een gave vakantie hebben gehad.
Jammer dat er niet leuke brocante marktjes waren, want ik weet dat je daar dol op bent.
Maar je stolp met Engeltjes zijn superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, echt die zo leunt, wat lieffffffffff.
Ooooo en wat heb je toch een lieve dochter, nee dochters hihihi.
Hier bij mij komt het freubel weer een beetje op gang en wie weet bij jou straks ook weer. Geniet nou nog maar lekker van je vakantie, de rest komt wel weer.

Liefs Hilda

Ellen zei

Ook terug van vakantie en wat fijn dat jullie zo genoten hebben, Je stolp is een prachtig souvenier en die engeltjes maken het helemaal af.
Gr, Ellen

tanja zei

Ja engeltjes blijven en zijn zo lief ook mijn favorietjes hoor om te kopen en neer te zetten, ook hier is van frobbelen niet zoveel gekomen moet nog flinke opdracht vintage kaarten maken en ook cadeau kaartje dus morgen al mannetje weg eens flink aan gaan hier doeiiiiiiiiiiiig tanja

Willy zei

Ziet er leuk uit Jeanet ;)
Groetjes, Willy

Je@net zei

Oh wat ziet dat er schattig uit, Jeanet!! Fijn dat jullie zo genoten hebben op vakantie!

Anoniem zei

Hallo Jeanet, heerlijk he als de vakantie zo goed is bevallen lekker nog van nagenieten en de freubel zin komt heus wel terug hoor, een gezellig hoekje heb je gemaakt met deze schattige engeltjes heerlijk om naar te kijken, liefs Els